Menu Sluiten
Sold out!

Oasis® Bridy Lady 8 cm bol x 6 stuks

34,50

Bridy – Lady
Merk: Oasis®
Maat: doorsnede 8 cm
Verpakt per 6 stuks

Te gebruiken voor: 
– het maken van bruidsboeketten,
– het maken van hangvormig/druppelvormig (waterval) bloemwerk
– het maken van rondvormig (biedermeier) bloemwerk

Gebruiksaanwijzing:
Leg de Bridy op het water en laat hem volzuigen. Niet onderdompelen! Het handvat mag zowel open als dicht tijdens de wateropname.

Als het bruidsboeket op Bridy klaar is, verwijder dan het onderste deel van het handvat en plaats de Bridy in een vaas gevuld met schoon water. Zo kunnen de bloemen voortdurend water opnemen. Op de grote dag, het onderste deel van het handvat terug plaatsen.
Bridy Lady is een kant en klare steekschuimondergrond voorzien van een kunststof afschroefbaar handvat. Doordat het handvat afschroefbaar is, kan de Bridy goed water opnemen ook als het bruidsboeket op de Bridy van te voren is gemaakt.

Het zelf maken van een bruidsboeket kan op twee manieren. Het bruidsboeket kan op draad gezet worden, daar heb je wel enige ervaring voor nodig. Of de wat snellere en makkelijkere manier is het op een Bridy maken. 
Hierbij worden de stelen van de bloemen direct in de Bridy gestoken. Wanneer het bruidsboeket afhangend is, dan dienen de langste bloemen verankerd te worden middels een draad aan de Bridy.

Sold out!

SKU: TBB-14083 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!