Menu Sluiten
Sold out!

10 Alstroemeria’s

15,90

Deze prachtige Alstroemeria’s kunt U bestellen in meerdere kleuren (één kleur per bos)
Selecteer hieronder de kleur die U wenst te ontvangen.
De aangegeven prijs is voor een bos van 10 stelen.

Sold out!

SKU: TBB-16946 Categorieën: ,

Kleurrijke Latina met mooie symboliek
De Alstroemeria valt op door haar gedraaide bladeren en prachtige, felgekleurde bloemen. Ze symboliseert vriendschap en is dus de perfecte bloem om aan uw beste vrienden te geven.
Kleuren en vormen De Alstroemeria speelt in de bloemwinkel graag verstoppertje in haar bloemknop. Maar oh la la, de verrassing wanneer ze thuis haar knoppen opent! Dan zie je zes tot acht bloemen aan haar steel met een vlammende binnenkant in het wit, geel, rood, oranje, paars en roze waar je volop van kunt genieten. Helemaal als je weet dat de bloemen lekker lang staan.
Symboliek De zes bloemblaadjes van de Alstroemeria staan voor begrip, humor, geduld, medeleven, daadkracht en respect. Belangrijke ingrediënten voor een langdurige vriendschap. Niet zo verwonderlijk dus dat de Alstroemeria daarvoor symbool staat. Dat maakt de bloem een perfect cadeau om een mooie vriendschap mee te bevestigen.
Herkomst De exotische Alstroemeria wordt ook wel Incalelie genoemd. Het is een verwijzing naar haar natuurlijke habitat: de koele gebergten van Chili, Brazilië en Peru. De bloem werd daar in de achttiende eeuw ontdekt door de Zweedse onderzoeker Clas Alstroemer. Hij was het die de bloem haar huidige naam gaf.
Deze Alstroemeria’s kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten bezorgen.
Bloemen zijn een natuurproduct en kunnen door beschikbaarheid en rijpheidsstadium iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!