Menu Sluiten
Sold out!

10 mono Chrysanten spider diverse kleuren

19,90

Deze mono Chrysanten kunt U bestellen in meerdere typen en kleuren. Selecteer hieronder welke variant U wenst te ontvangen.
De aangegeven prijs is geldig voor een bos van 10 stelen.
Indien een variëteit of kleur duurder is dan de overige variëteiten of kleuren, dan staat de meerprijs vermeld tussen de haakjes.

Sold out!

SKU: TBB-15849 Categorieën: ,

Ontdek alles over de ‘gouden bloem’ die warmte, kleur en geluk brengt!
In China en Japan is de Chrysant al eeuwen lang geliefd. En terecht, want de ‘gouden bloem’ (‘chryso’ is goud in het Grieks en ‘anthemom’ bloem) brengt warmte en kleur, schittert in ieder boeket en is ook nog eens heel lang houdbaar.
Kleuren en vormen Van oorsprong is de Chrysant geel, maar inmiddels is de bloem in een breed kleurenpalet te krijgen. Kleur uw huis met Chrysanten in warme goudgele, bronsrode of diep oranje tinten. Of kies voor tinten zoals wit, roze of paars. Bovendien heb je ook nog eens de keuze uit verschillende soorten: de tros-, spriet-, pluis (enkelbloemig)- en santini Chrysant.
Symboliek De Chrysant komt oorspronkelijk uit China en Japan en belandde rond 1700 in Europa. In Azië is de bloem al eeuwen razend populair en het symbool voor geluk en gezondheid.   Met de stijlvolle Chrysant haalt u dus niet alleen eindeloos veel kleur in huis, maar ook een flinke dosis geluk. Ook mooi om cadeau te doen!
Deze Chryanten zijn Chrysanten met 1 grote bloem per steel (enkelbloemig). De kleine bloemknoppen worden tijdens de teelt verwijderd, wat pluizen genoemd wordt. Er blijft 1 bloem over die groter wordt dan wanneer er meerdere bloemen op de steel groeien zoals bij een gewone Chrysant.
Deze geplozen Chrysanten komen zowel als monobos als in een boeket tot hun recht en hebben dezelfde lange houdbaarheid als de normale Chrysanten.
Deze bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten bezorgen.
Bloemen zijn een natuurproduct en kunnen door beschikbaarheid en rijpheidsstadium iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!