Menu Sluiten
Sold out!

20 Anjers diverse kleuren

21,90

Deze prachtige Anjers kunt U bestellen in meerdere kleuren.
Selecteer hieronder de kleur die U wenst te ontvangen.
De aangegeven prijs is geldig voor een bos van 20 stelen.

Sold out!

SKU: TBB-16956 Categorieën: ,

Romantische bloem met rijke kleurschakeringen Dianthus
Intense kleuren, romantische symboliek, inspiratiebron voor renaissanceschilders en in bezit van een naam van een Griekse god: maak kennis met de Anjer.
Kleuren en vormen Groen, dieppaars, donkerrood, fluorescerend geel, champagnekleur, zacht oranje, zalmroze, wit of combinaties van kleuren: de Anjer heeft een rijk kleurenpalet. De bloem is er bovendien in verschillende vormen, namelijk standaard en als trosanjer. En dan zijn er ook nog de bijzondere bloemblaadjes met ronde, gekartelde of gefranjerde randen. Die diversiteit maakt van de Anjer een bijzondere gast in iedere vaas.
Symboliek De Anjer staat symbool voor hartstocht, verlangen en romantiek. Renaissanceschilders uit de 15de en 16de eeuw kozen de bloem daarom als ze verlovingsscènes schilderden. Ook nu is een Anjer een toepasselijk cadeau om uw hartstochtelijke liefde mee te betuigen, of om de passie weer aan te wakkeren in uw relatie.
Herkomst De kust van het Middellandse zeegebied is de oorspronkelijke geboorteplaats van de Anjer. De bloem is al lang populair; de Romeinen maakten bijvoorbeeld hoofdkransen en reukwater van de Anjer. Ook op religieuze schilderijen treft men de bloem regelmatig aan, zowel als symbool van de heilige Maria als het lijden van Christus. De Latijnse naam voor Anjer is Dianthus, dat is afgeleid van Dios (Griekse god) en anthos (bloem).
De verschillende Anjers hebben hun eigen betekenis. De rode Anjer symboliseerd passie, bewondering en verlangen naar iemand. De roze Anjer staat voor liefde van de vrouw en betekend ook “ik zal je niet vergeten”. De witte Anjer is een symbool voor toewijding en waardigheid.
Deze Anjers kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten bezorgen.
Bloemen zijn een natuurproduct en kunnen door beschikbaarheid en rijpheidsstadium iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!