Menu Sluiten
Sold out!

25 Freesia’s diverse kleuren

27,50

Deze prachtige Freesia’s kunt U bestellen in meerdere kleuren in  een bos van 25 Freesia bloemstelen. De aangegeven prijs is geldig voor een bos van 25 Freesia’s.
Indien U meer stelen wilt ontvangen kunt U een meervoud hiervan bestellen.

Sold out!

SKU: TBB-16948 Categorieën: ,

Laat je verleiden door de geur van de vintage Freesia
De Freesia heeft sprankelende kleuren en laat een subtiel vleugje parfum achter in huis. De geur neemt u mee terug in de tijd en roept vaak herinneringen op.
Ouderwets? No way! Vintage, want deze nostalgische bloem heeft een spectaculaire comeback gemaakt.
Kleuren en vormen De Freesia is een knolgewas. Onder de grond vormt de knol kleine knolletjes, die kralen genoemd worden. Zo’n kraaltje groeit uit tot een volwaardige knol en uiteindelijk tot een bloem, die prachtig staat in een vaas bij u thuis. En zelfs in de vaas groeit de Freesia nog vrolijk door! De Freesia is er in de kleuren wit, rood, blauw, geel, roze, paars en oranje. Maar ook tweekleurig en meerkleurig.  
Symboliek De Freesia staat symbool voor onvoorwaardelijke liefde! De Freesia symboliseert liefde en onschuld. Traditioneel geeft men witte Freesia’s aan je echtgenoot na 7 jaar huwelijk. Dat herinnert aan de pure, echte liefde.
Herkomst De Freesia werd ‘ontdekt’ in Zuid-Afrika. Hij wordt dan ook wel ‘Kaaps lelietje van dalen’ genoemd.  De bloem kreeg de naam ‘Freesia’ rond 1830 van de Zuid-Afrikaanse botanicus Ecklon, die hem naar zijn vriend, de Duitse arts F. Freese noemde.
Deze Freesia’s kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten bezorgen.
Bloemen zijn een natuurproduct en kunnen door beschikbaarheid en rijpheidsstadium iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!