Menu Sluiten
Sold out!

25 Santini Chrysanten

24,50

Deze Santini Chrysanten kunt U bestellen in meerdere kleuren en vormen
De aangegeven prijs is geldig voor een bos van 25 stelen.

Sold out!

SKU: TBB-14467 Categorieën: ,

Ontdek alles over de ‘gouden bloem’ die warmte, kleur en geluk brengt!
In China en Japan is de Chrysant al eeuwen lang geliefd. En terecht, want de ‘gouden bloem’ (‘chryso’ is goud in het Grieks en ‘anthemom’ bloem) brengt warmte en kleur, schittert in ieder boeket en is ook nog eens heel lang houdbaar.
Kleuren en vormen Van oorsprong is de Chrysant geel, maar inmiddels is de bloem in een breed kleurenpalet te krijgen. Kleur uw huis met Chrysanten in warme goudgele, bronsrode of diep oranje tinten. Of kies voor tinten zoals wit, roze of paars. Bovendien heb je ook nog eens de keuze uit verschillende soorten: de tros-, spriet-, pluis (enkelbloemig)- en santini Chrysant.
Symboliek De Chrysant komt oorspronkelijk uit China en Japan en belandde rond 1700 in Europa. In Azië is de bloem al eeuwen razend populair en het symbool voor geluk en gezondheid.   Met de stijlvolle Chrysant haalt u dus niet alleen eindeloos veel kleur in huis, maar ook een flinke dosis geluk. Ook mooi om cadeau te doen!
Santini Chrysanten zijn de kleine variant van de normale Chrysant. Santinies zijn korter en hebben kleinere bloemen dan de Chrysant, maar met wel dezelfde lange houdbaarheid.
Deze bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten bezorgen.
Bloemen zijn een natuurproduct en kunnen door beschikbaarheid en rijpheidsstadium iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!