Menu Sluiten
Sold out!

5 Anthurium goud

29,90

Deze prachtige Anthuriums zijn in de kleur goud geverfd (dit is geen natuurlijke kleur) en kunt U bestellen per 12 goudkleurige Anthuriums.

Sold out!

SKU: TBB-16356 Categorieën: ,

Exotische schoonheid met lange adem Anthurium
Naast haar hoge bling-bling gehalte heeft deze bloem nog een troef: ze is het langst houdbaar van alle snijbloemen.
Kleuren en vormen Wist u dat de bloem van de Anthurium de aar (die ‘vinger’ die uit het schutblad steekt)  is en niet het felgekleurde schutblad waar de aar uitsteekt? Dat schutblad is er in glimmend wit, rood, roze, paars, oranje, groen en in meerdere kleuren per blad.
Symboliek De Anthurium staat, gezien haar uiterlijk en herkomst, symbool voor exotische schoonheid. De naam Anthurium is afgeleid van de Griekse woorden ‘anthos’ en ‘oura’ wat ‘bloei’ en ‘staart’ betekent. Heel toepasselijk dus.
Herkomst De Anthurium komt oorspronkelijk voor in Brazilië, Equador, Peru, Colombia en Venezuela. In 1876 ontdekte de Franse botanicus Eduard André de bloem in Colombia en Ecuador. Een bezig bijtje die meneer, want hij ontdekte ook Orchideeën, Bromelia’s en verschillende Aronskelken (Calla’s). Die nam hij vervolgens allemaal mee terug naar Europa. Merci Eduard!
Deze Anthurium’s kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten bezorgen.
Bloemen zijn een natuurproduct en kunnen door beschikbaarheid en rijpheidsstadium iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!