Menu Sluiten
Sold out!

5 Gypsophila wit

12,95

Gypsophila wit kunt U bestellen per bos van 5 stelen Gypsophila.De aangegeven prijs is geldig voor een bos van 5 stelen Gypsophila, ook kunt U ervoor kiezen meer stelen Gypsophila te bestellen zoals, een bos van 10 stelen tot 25 stelen door het gewenste aantal stelen te selecteren.
De meerprijs voor meer stelen staat vermeld tussen de haakjes weergegeven.
Deze Gypsophila is mooi vertakt en weegt ongeveer 30-35 gram per steel.

Sold out!

SKU: TBB-14648 Categorieën: ,

Teamuitje met gipskruid
Gispkruid is echt dé teamplayer onder de bloemen. Tuurlijk kan ze alleen ook prima stralen, maar ze is echt helemaal in haar element als ze een gemengd boeket naar een hoger plan kan tillen.
Kleuren en vormen Gispkruid stond jarenlang in de top 10 van de meest populaire snijbloemen, de takjes werden vooral gebruikt om boeketten extra aan te kleden of om te drogen. Gipskruid heeft roze of witte bloemen met een heel bescheiden omvang van zo’n 3,5 – 6 mm.   Herkomst De officiële naam van gipskruid is Gypsophila, dat komt van de Griekse woorden ‘gypsos’ = gips (kalksulfaat) en ‘philos’ = vriend. Deze mooie naam verwijst naar de voorkeur van de bloem voor kalkrijke bodems. Wist u trouwens dat gispkruid in de verte familie is van de Anjer?

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!