Menu Sluiten
Sold out!

Gerbera kleurenmixen

59,90

Deze prachtige grootbloemige Gerbera’s kunt U bestellen per doos van 45 Gerbera’s met gemengde kleuren per doos.
Selecteer hieronder de kleuren mix die U wenst te ontvangen. De opties zijn in de volgorde van de foto’s
De aangegeven prijs is geldig voor een doos van 45 Gerbera’s.Deze grootbloemige Gerbera’s hebben een bloem diameter van 10 – 11 cm en een steellengte van ca. 50 cm.

Sold out!

SKU: TBB-15128 Categorieën: ,

Vang vrolijkheid in een vaas
De kracht van de Gerbera? Haar frisse kleur en speelse vorm. Met Gerbera’s brengt u een grote dosis vrolijkheid in huis. Bovendien past deze bloem bij iedere gebeurtenis, dus met Gerbera’s zit u altijd goed.
Kleuren en vormen Zeg je Gerbera, dan zeg je kleur! De basiskleuren van de Gerbera zijn wit, rood, geel, roze, paars, oranje en groen. De bloem is er ook tweekleurig, meerkleurig en in diverse afgeleide kleuren van de basiskleuren. Het hart van deze bloem kan zwart of groen zijn. Kortom; volop keuze in kleur. De vorm oogt ook zo vrolijk. Is het je wel eens opgevallen dat als een kind een bloem tekent, dat dit de vorm van de Gerbera is?  
Symboliek Gerbera heeft officieel geen symbolische betekenis, maar met haar kleurrijke en zonnige uitstraling staat de bloem voor vrolijk en gezellig en betekent “Door jou wordt alles mooier!”
Herkomst De Gerbera is een niet-geurende bloem die behoort tot het plantengeslacht Asteraceae, oftewel Compositae. Dit geslacht heeft haar oorsprong in Zuid-Afrika, Azië, Zuid-Amerika en Tasmanië. Wist u dat in Nederland jaarlijks wel 900 miljoen Gerbera’s worden geproduceerd? Een populaire bloem dus.
Germini’s zijn kleinere varianten van de Gerbera en zijn zeer gewaarderde bloemen in boeketten, maar ook solo.
Deze bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten bezorgen.
Bloemen zijn een natuurproduct en kunnen door beschikbaarheid en rijpheidsstadium iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!