Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Betoverend Plukboeket Bedankt

27,90

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16499 Categorieën: ,

Boeket bloemen Betoverend Plukboeket
Dit schitterende frisse boeket is samengesteld met prachtig combinerende bloemen in de kleuren lavendel, roze, blauw en wit en kan prima voor vrijwel alle gelegenheden gegeven worden. Dit boeket heeft een lief karakter door de licht roze en lavendelkleurige bloemen die erin verwerkt zijn met als contrast mooie warm blauwe bloemen en natuurlijk frisse witte bloemen en Eucalyptus bladgroen wat samen met de Violieren ook nog eens een heerlijke geur geeft.
Het boeket bestaat uit prachtige witte Aziatische Lelies, witte trendy Chrysanten, lavendel kleurige Lisianthus, lavendel kleurige Asters, witte grootbloemige Rozen, witte Germini’s met een zwart hart, wit Gipskruid, witte Alstroemeria’s, lavendel kleurige Trachelium, Agapanthus blauw, roze Violieren, Ornitogalum wit, Delphinium blauw en prachtig Eucalyptus groen.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!