Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Blauwe Sensatie Beterschap

37,70

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-15964 Categorieën: ,

Boeket Blauwe Sensatie
Dit schitterende blauw witte boeket is een samenstelling van witte en donker blauwe bloemen en is werkelijk een verfrissende originele verschijning. Een boeket waar de natuurlijke witte bloemen zijn afgewisseld met natuurlijke blauwe bloemen en blauw geverfde Rozen en weelderig groen. Door dit boeket te geven aan een goede bekende doet U gegarandeerd diegene een groot plezier.
Het boeket bestaat uit prachtige witte Lelies, witte Chrysantjes, witte Lisianthus, witte Alstroemeria´s, witte Eupatorium, speels blauwe Gentiana´s, blauwe Eryngium, donker blauw geverfde grootbloemige Rozen, speelse witte Lysimachia´s, witte Germini’s en prachtig weelderig groen.
Aan dit stijlvolle blauw witte boeket met prachtige houdbare bloemen is een appeltjes bijsteker toegevoegd als leuk accent om de zieke beterschap te wensen.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!