Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Brasilia Gefeliciteerd

34,50

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16114 Categorieën: ,

Boeket Brasilia
Dit schitterende gemende boeket is een prachtige samenstelling van bloemen die goed met elkaar combineren en een heel vrolijk boeket vormen met zomerse bloemen als Pioenrozen en Gladiolen.
Het boeket bestaat uit prachtige oranje Lelies, witte grootbloemige Rozen, roze Lisianthus, rode Alstroemeria’s, bordeaux rode Gladiolen, cerise Violieren, cerise Pioenrozen, blauwe Trachelium en als finisching touch prachtige Anthurium Brasilia.
Dit gemengde boeket met prachtige goed met elkaar combinerende zomerse bloemen is een schitterend cadeau om iemand mee te verrassen.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!