Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Exclusief Winters Wit Bedankt

32,90

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16352 Categorieën: ,

Boeket Exclusief Winters Wit
Dit schitterende witte boeket straalt een serene rust uit en is werkelijk een sierraad voor in huis. Dit boeket is samengesteld met prachtige witte bloemen en exclusieve witte Amaryllis en is een frisse exclusieve samenstelling.

Het boeket bestaat uit prachtige witte Amaryllis, witte Chrysantjes, witte grootbloemige Rozen, witte Gypsophile, witte Lisianthus, donkergroen blad en witte Alstroemeria’s
Dit stijlvolle boeket met prachtige witte bloemen is een waardevol bloemen geschenk om iemand te feliciteren of te bedanken. 

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!