Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Fleurig Roze Nieuwe Woning

27,30

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16043 Categorieën: ,

Boeket Fleurig Roze
Dit schitterende roze cerise boeket is een echte eyecatcher waar de prachtig gekleurde Germini’s en Leeuwebekken eruit springen met hun cerise kleur.
Het boeket bestaat uit licht roze Lelies, licht roze trendy Chrysanten, cerise Germini’s licht roze grootbloemige Rozen, witte Lisianthus, witte Alstroemeria’s, Gypsophile wit, cerise Leeuwebekken en prachtig Eucalyptus groen en grote palm bladeren.
Dit aansprekende boeket met prachtige licht roze en cerise bloemen is een prachtig geschenk om voor de bewoners van de nieuwe woning en zal zeer gewaardeerd worden door de ontvanger(s).

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!