Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Lavendel Veld Bedankt

32,50

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-15942 Categorieën: ,

Boeket Lavendel Veld
Dit schitterende wit, roze, paarse en lavendel kleurige boeket is een bonte samenstelling van diverse roze tinten, uitlopend naar lavendel en paars afgewisseld met frisse witte bloemen en bladgroen.
Een boeket waar een bonte verzameling van kleuren is verwerkt tot een veelzijdig boeket wat gegeven kan worden voor veel gelegenheden.
Het boeket bestaat uit prachtige witte Longiflorum Lelies, witte Chrysantjes, paars kleurige Anjers, grootbloemige roze Rozen en kleinbloemige witte Roosjes, roze Trosroosjes, witte Germini’s met een zwart hart, lavendel kleurige Lisianthus, lavendel kleurige Phloxen, speelse witte Lysimachia’s, Waxflower, blauwe Gentiana en prachtig groen.
Dit bont samengestelde boeket met prachtige bloemen is een ideaal cadeau voor veel gelegenheden.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!