Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Lavendel Vintage Gefeliciteerd

39,90

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16121 Categorieën: ,

Boeket Lavendel Vintage
Dit prachtige trendy boeket is gemaakt van prachtig bij elkaar combinerende bloemen in de kleuren lavendel en oud roze. Kenmerkend aan dit boeket is dat het gemaakt is van uitsluitend bloemen, geen bladgroen is in dit boeket verwerkt.
Het boeket bestaat uit prachtige licht blauwe Agapanthus, omringt door blauw kleurige Trachelium en Limonium. Deze bloemen combineren fantastisch met de oud roze kleurige Leeuwebekken, Zantedeschia’s met als extra contrast de lavendel kelurige Lisianthus, paarse Alstroemeria’s en prachtige grootbloemige witte Rozen die ook in dit boeket verwerkt zijn. Als speels accent zijn er springende Lysimachia aan die boeket toegevoegd, wat het boeket maakt tot een prachtige zomerse verrassing.
Dit trendy boeket met prachtig combinerende kleuren kan uitstekend voor alle gelegenheden gegeven worden en zal zeker in de smaak vallen van de ontvanger(ster).

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!