Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Passion Beterschap

35,90

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-14890 Categorieën: ,

Boeket bloemen Passion
Dit zeer fraaie kleurige boeket straalt warmte uit en tegelijkertijd frisheid en ook nog eens met speelse accenten.
Het boeket is samengesteld met warme rode grootbloemige Rozen, warme rode Lelie’s en rode Germini’s, paars kleurige Lisianthus, blauwe Delphinium en blauwe Campanula, speelse roze Veronica’s, roze Leeuwebekken en wit Gypsophile en groene grootbloemige Chrysanten, Eucalyptus groen en heerlijk geurende witte Freesia’s.
Dit kleurige warme boeket is een prachtig boeket om aan iemand te schenken of om bij Uzelf in de vaas te zien ontwikkelen.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!