Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Plesant Geurende Tederheid Gefeliciteerd

23,90

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16030 Categorieën: ,

Boeket Plesant Geurende Tederheid
Dit schitterende lieve wit roze boeket is een samenstelling van witte en licht roze bloemen loopt over van de tenderheid. De Violieren die in dit boeket verwerkt zijn geven het boeket dat extra cachet waardoor het boeket echt een boeket is om verliefd op te worden.
Het boeket bestaat uit prachtige witte Lelies, witte trendy Chrysanten, licht roze grootbloemige Rozen, roze Duizendschoon, witte Alstroemeria’s, speels wit Gypsophile, zacht roze Violieren en prachtig Eucalyptus groen en palmbladeren.
Dit tedere boeket met prachtige witte en zacht roze bloemen is een zeer lief boeket als geschenk en kan voor alle gelegenheden gegeven worden.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!