Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Prachtige Bloemenweelde In Verwachting

32,50

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-15973 Categorieën: ,

Boeket Prachtige Bloemenweelde
Dit schitterende trendy boeket sprankelt van warme kleuren, ideaal voor de donkere dagen waarmee U een warm kleurig boeket in huis haalt. Dit boeket is samengesteld met prachtige groene bloemen, afgewisseld met prachtige roze bloemen in verschillende tinten, rode bloemen, blauw paarse bloemen en groen.
Het boeket bestaat uit prachtige roze Lelies, groene trendy Chrysanten, helder roze grootbloemige Rozen, licht roze Germini’s, opvallende rode Phlox en prachtige blauw paarse Lisianthus en speelse roze Veronica’s en prachtig groen.
Dit kleurrijke boeket met prachtige bloemen is een ideaal cadeau om aan de aanstaande ouders te geven voor de komst van het nieuwe gezinslid.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!