Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Rode Ballade Verloven en Trouwen

21,90

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (de foto’s van de boeketten zijn die van het boeket Standaard en Groot) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16129 Categorieën: ,

Boeket bloemen Rode Ballade
Een romantisch en tevens feestelijk boeket van prachtige rode Hollandse grootbloemige Rozen met rode Alstroemeria’s en rode Germini’s, afgewisseld met prachtig wit Gypsophile en afgewerkt met royale palmbladeren.
Dit prachtige helder rood boeket afgewisseld met witte Gypsophile en prachtige palmbladeren is een prachtig boeket om Uw liefde te betuigen en zal zeer gewaardeerd worden.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!