Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Rood witte Verleider Verloven en Trouwen

30,90

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt een liefde bijsteker toevoegevoegen aan het boeket. Er zijn drie keuze mogelijkheden; Love tekst, blanco hart en rood hartje.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-15960 Categorieën: ,

Boeket Rood witte Verleider
Dit schitterende rood witte boeket is samengesteld met prachtige donkerrode bloemen in dezelfde donkerrode tinten afgewisseld met witte bloemenen en weelderig bladgroen. Dit boeket is uitermate geschikt om het (aanstaande) bruidspaar in het zonnetje te zetten of zelfs aan Uw geliefde te geven.
Een boeket waar Rozen de boventoon voeren die afgewisseld zijn met Gypsophile, Lelies, Alstroemeria´s en weelderig bladgroen.
Het boeket bestaat uit prachtige donkerrode Lelies, donker rode Alstroemeria´s, rode grootbloemige Rozen, witte grootbloemige Rozen, Gypsophile, springende witte Lysimachia´s, donker rode Germini’s met een zwart hart en prachtig weelderig bladgroen.
In dit stijlvolle rood witte boeket met prachtige houdbare bloemen is een drietal leuke bijstekers gestoken waar U een keuze uit kunt maken.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!