Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Royaal Gebaar Bedankt

28,90

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van het standaard Boeket en Groot Boeket’) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16116 Categorieën: ,

Boeket Royaal Gebaar
Een levendig roze cerise boeket wat is omlijst door weelderige palm bladeren. Dit is een prachtig geschenk dat voor alle gelegenheden gegeven kan worden.
De donker roze middel bloemige Rozen zijn gecombineerd met cerise Germini’s, trendy roze decoratieve Chrysanten, roze Leeuwebekken afgewisseld met wit Gypsophile en wit roze Alstroemeria’s. De weelderige palmbladeren maken het boeket echt tot een prachtig geschenk met veel volume.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!