Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Roze Passie Gefeliciteerd

32,90

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-15946 Categorieën: ,

Boeket Roze Passie
Dit schitterende wit roze boeket is een passivolle samenstelling van diverse roze tinten, afgewisseld met wit, lavendel en groen. Een boeket waar de passie voor bloemen van afstraalt, waarmee U iemand een groot plezier kunt doen door dit boeket te geven.
Het boeket bestaat uit prachtige roze Lelies, lieve licht roze Chrysanten, witte spinachtige Chrysanten, wit roze grootbloemige Rozen, licht roze Germini’s, roze Trosroosjes, lavendel kleurige Phlox, wit roze Lisianthus en speelse witte Veronica’s en prachtig groen.
Dit passivolle roze boeket met prachtige houdbare bloemen wordt geleverd met een lief roze bijtje en is een ideaal boeket om iemand te feliciteren.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!