Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Tendresse Oranje Peach Nieuwe Woning

33,20

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16045 Categorieën: ,

Boeket Tendresse Oranje Peach
Dit schitterende trendy boeket is samengesteld met peach kleurige bloemen afgewisseld met witte bloemen en groene takken. Dit boeket is een zeer aansprekend lief trendy boeket wat past in vrijwel ieder interieur.
Het boeket bestaat uit prachtige oranje kleurige Lelies, witte trendy Chrysanten, peach kleurige grootbloemige Rozen, licht zalm kleurige Germini’s, peach kleurige Anjers, prachtige witte Alstroemeria’s en witte Lisianthus en heeft als finishing touch heerlijk geurende witte Violieren en Eucalyptus groen.
Dit peach kleurige boeket met prachtige lang houdbare bloemen is een ideaal cadeau om de bewoners van de nieuwe woning te feliciteren.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!