Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Trots als een Pauw Nieuwe Woning

32,50

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16104 Categorieën: ,

Boeket Trots als een Pauw
Dit warme bonte boeket met Pauwen veren (artificial) is een prachtige combinatie van vele natuurlijke bloemen kleuren wat geaccentueerd wordt door de prachtige Pauwen veren die in het boeket verwerkt zijn.
Het boeket bestaat uit prachtige gele Lelies, cerise trendy Chrysanten, gele grootbloemige Rozen, gele Leeuwebekken, roze Bouvardia, rode Alstroemeria’s, oranje met gele trosanjers speels witte Gypsophile en prachtig Eucalyptus groen.
Dit warme bonte boeket met een veelheid aan bloemenkleuren en een prachtige Pauwen veren kan voor alle gelegenheden gegeven worden en zal zeker gewaardeerd worden door de ontvanger.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!