Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Vrolijk Veldboeket Nieuwe Woning

29,90

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16197 Categorieën: ,

Boeket bloemen Vrolijk Veldboeket
Dit vrolijke boeket met zomerbloemen is een prachtig samengesteld boeket wat de warmte van de zomer uitstraalt.
Het boeket is samengesteld uit peach kleurige grootbloemige Rozen, paarse Violieren, cerise Gladiolen, cerise Pioenrozen die als ze open gaan hele grote bloemen worden, rode Alstroemeria’s, rode Lisianthus en leuke speelse Craspedia bolletjes en groene beargrass sprieten en afgewerkt met plambladeren.
Dit vrolijke zomers boeket is een prachtig boeket om aan iemand te schenken of om bij Uzelf in de vaas te zien ontwikkelen.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!