Menu Sluiten
Sold out!

Boeket bloemen Weelderig Sereen Geboorte

24,90

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16430 Categorieën: ,

Boeket Weelderig Sereen
Dit schitterende weelderige blauw witte boeket met paarse accenten heeft een serene uitstraling; helder en kalm maar zeker een lust voor het oog en het boeket staat ook nog eens zeer lang in de vaas omdat de bloemen die erin verwerkt zijn allemaal een lang vaasleven bieden.
Het boeket bestaat uit prachtige witte Lelies, witte trendy Chrysanten, paarse Lisianthus, blauwe Ageratum, blauwe Agapanthus, blauwe Trachelium, afgewisseld met grootbloemige witte Rozen, witte Germini’s, wit Gipskruid, witte Alstroemeria’s en witte Ornitogalum omgeven door mooi bladgroen en palmbladeren.
Dit serene boeket met prachtige helder witte, blauwe en paarse bloemen past vrijwel in ieder interieur en kan voor alle gelegenheden gegeven worden.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!