Menu Sluiten
Sold out!

Boeket Geluk voor U

32,20

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16088 Categorieën: ,

Boeket Geluk voor U
Dit frisse groen gele boeket is een echte geluksbrenger met de Lucky Bamboe stengels die erin verwerkt zijn. Het boeket is een prachtige frisse samenstelling van groene bloemen en gele bloemen in verschillende gele tinten met als leuke afwisseling Brassica’s.
Het boeket bestaat uit prachtige gele grootbloemige Rozen, groene bolletjes Chrysanten, wit groene Brassica, gele Alstroemeria’s, gele Helenium, licht gele Leeuwebekken omringd met prachtige palmtakken en als finishing touch de Lycky Bamboe stengels.
Dit boeket met de Lucky Bamboe stengels is prachtig fris boeket om iemand geluk te wensen met het komende jaar of te prestatie te wachten staat.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!