Menu Sluiten
Sold out!

Boeket Royaal Plukboeket Beterschap

27,90

U kunt een bloemenkaartje toevoegen aan het boeket, door het thema van het kaartje hieronder te selecteren. De kaartjes kunt U bekijken op de pagina bloemenkaartjes. De meerprijs van het bloemenkaartje staat vermeld tussen haakjes.
De persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt vermelden kunt U in het onderstaande tekstvak invullen.
Natuurlijk kunt U deze optie overslaan door geen kaartje te selecteren.
Vervolgens kunt U het Formaat van het boeket bepalen, door te klikken op Selecteer deze optie: U heeft de keuze tussen drie boeket formaten; (foto’s van de boeketten van links naar rechts) – Standaard Boeket – Groot Boeket – Extra Groot Boeket De aangegeven prijs is geldig voor het boeket – Standaard Boeket.
U kunt ook de hoes voor het boeket uitkiezen door naar Selecteer de boeket hoes te gaan, waar U de boeket hoes kunt uitkiezen door deze aan te vinken in het vakje links boven.
Klik vervolgens op de winkelwagen en het boeket staat in bestelling.

Sold out!

SKU: TBB-16418 Categorieën: ,

Boeket Royaal Plukboeket
Dit Prachtig samengebonden boeket heeft zowel bloemen in diverse roze tinten als bloemen met een groot contrast als oranje, rood, wit en blauw. Met dit prachtige royale boeket haalt U vreugde in huis met gevarieerde bloemen en zijn verschillende kleuren.
Het boeket bestaat uit prachtige witte longiflorum Lelies, roze trendy Chrysanten, oranje Crocosmia Lucifer, oranje tros Roosjes, rode grootbloemige Rozen, witte Germini’s, witte Lisianthus, rode Alstroemeria’s, speelse roze Veronica’s, Eryngium blauw, Katjestakken en prachtig Eucalyptus groen en wit Gypsophile.
Dit prachtige voorjaarsboeket met sprekende bloemen is een boeket met veel volume en is met recht een royaal cadeau om iemand aangenaam mee te verrassen.

Dit boeket bloemen kunt U bij Thuisbloemist bestellen en laten leveren aan huis.
Bloemen zijn een natuurproduct en door beschikbaarheid en rijpheidstadium van bloemen kan het boeket iets afwijken van de foto.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!