Menu Sluiten

Bloemenabonnement

Bloemenabonnement voor Boeketten en Rozen

U kunt ervoor kiezen om bij Thuisbloemist een bloemenabonnement voor Boeketten en/of een Rozen af te sluiten zodat U wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks op een vastgestelde dag een vers boeket bloemen of prachtige grootbloemige Rozen kunt ontvangen.

Het bestellen van een Boeketten abonnement en/of een Rozen abonnement gaat eenvoudig bij Thuisbloemist door een van de onderstaande abonnementen te kiezen en daarna de frequentie te selecteren en op de winkelwagen knop te klikken. U kunt de bestelling daarna afronden door de stappen te volgen en de gevraagde gegevens in te vullen. In het vak opmerkingen kunt U aangeven welke dag U het Boeket of de bos Rozen wilt ontvangen. Een bloemenabonnement van Thuisbloemist is ook nog eens een prachtig cadeau voor een dierbare. Met ons bloemenabonnement heeft U altijd verse bloemen in huis, op kantoor of degene waaraan U een bloemenabonnement heeft gegeven, die ook nog eens prachtig lang in de vaas blijven staan omdat Thuisbloemist een versheidsgarantie geeft van tenminste 7 dagen.

Levering

U kunt tijdens het bestellen van het bloemenabonnement kiezen voor de volgende leveringen: Wekelijks, 2-wekelijks of maandelijks. De datum die U tijdens het bestellen selecteert is de eerste leverdatum en de begindatum van het abonnement. Iedere levering proberen wij weer een andere kleurschakering te creëren al naar gelang het seizoen. Indien U kiest voor het aangaan van een bloemenabonnement van Thuisbloemist dan kunt U aan ons de kleurschakering doorgeven die U het liefst wilt ontvangen en dan proberen wij daar rekening mee te houden bij het composeren van het boeket al proberen wij zoveel mogelijk verschillende kleur creaties te leveren iedere levering van het bloemen boeket. Met een bloemenabonnement heeft U ook de mogelijkheid om in plaats van een bloemen Boeket af en toe een bos grootbloemige Rozen te laten bezorgen, door dit tijdig aan ons door te geven (minimaal 2 werkdagen van te voren). Zo kunt U eenvoudig afwisselend een Boeket van gemengde bloemen laten bezorgen, met af en toe een prachtige bos grootbloemige Rozen en dat in de kleur (en) die U het liefste heeft.

Betaling

Bij het bestellen van het bloemenabonnement van Thuisbloemist vragen wij om een eerste betaling te doen via de website. Wij hebben voor onze bloemenabonnementen de volgende betaalmogelijkheden: Bancontact, Sofort Banking, PayPal, Maestro, Creditcard en Overboeking via de bank. De eerste levering betaalt U via de website inclusief eenmalig bezorgkosten. Voor de opvolgende leveringen ontvangt U een maandelijkse verzamelfactuur. De getoonde prijzen van de bloemenabonnementen zijn inclusief BTW en bezorgkosten voor de opvolgende leveringen.

U kunt ook in 1 keer het aantal Boeketten of bossen Rozen bestellen en betalen die U wenst te ontvangen of te laten leveren bij een dierbare waarbij U een korting krijgt van 10% op het totaal bedrag indien het bedrag boven de € 100,00 ligt.

Pauzeren / opzeggen

Het bloemenabonnement van Thuisbloemist kan tijdens de looptijd worden gepauzeerd. Opzeggen is ten allen tijde van het bloemenabonnement mogelijk echter dient dit wel minimaal 2 werkdagen voor de volgende leverdag te worden gedaan. Opzeggen kunt U doen via de e-mail of telefoon. In de maand van opzeggen ontvangt U de laatste factuur.

De bloemen die U besteld verrassen onze klanten iedere keer weer qua kwaliteit en versheid. De bloemen die U besteld bij Thuisbloemist worden iedere dag vers gekocht en hebben een heel lang vaasleven en zijn een ideaal cadeau om iemand aangenaam mee te verrassen.

Showing all 4 results

 • Sold out!

  Bloemenabonnement Boeket Excellent

  Prijs per boeket per levering
  31,50

  Bij iedere levering van dit abonnement ontvangt U een ander boeket van verse bloemen, en is daarom elke keer weer een verrassing als U het…

 • Sold out!

  Bloemenabonnement Boeket Smile

  Prijs per boeket per levering
  19,90

  Bij iedere levering van dit abonnement ontvangt U een ander boeket van verse bloemen, altijd een leuk bloemen boeket met enkele glimlachende blikvangers die zich…

 • Sold out!

  Bloemenabonnement Boeket Surprise

  Prijs per boeket per levering
  24,90

  Bij iedere levering van dit abonnement ontvangt U een ander boeket van verse bloemen. Dit boeket is een uitblinker op het gebied van volume en…

 • Sold out!

  Bos van 20 grootbloemige Rozen

  Grootbloemige Rozen met een lengte van 70 cm
  32,50

  Bij iedere levering van dit abonnement ontvangt U een andere kleur grootbloemige Rozen. De bos Rozen op de foto zijn een vergelijkbare bos Rozen die…

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!