Menu Sluiten
Sold out!

Bloemenabonnement Boeket Excellent

31,50

Bij iedere levering van dit abonnement ontvangt U een ander boeket van verse bloemen, en is daarom elke keer weer een verrassing als U het boeket ontvangt. Dit boeket is een samenspel van eersteklas reguliere bloemen met exclusievere bloemen die het seizoen te bieden heeft en mag zich met recht een excellent boeket noemen.
Het boeket op de foto is een vergelijkbaar boeket dat U of diegene waarvoor U besteld gaat ontvangen, de samenstelling wisselt per week en per seizoen. Al onze boeketten worden korenschoof gebonden met de hand, dat wil zeggen dat het boeket tijdens het binden iedere keer een beetje gedraaid wordt en de bloemen in het verstek worden gebonden (bloemen worden als het ware in lagen gebonden, to ca. 15 cm boven de basis van het boeket). Dit type boeket wordt ook wel veldboeket genoemd, er steken altijd een aantal bloemen boven het boeket uit zodat het boeket in totaal een lengte heeft van ca. 68 cm waarvan de kortste bloem een lengte heeft van 55 cm.
Kenmerken van het boeket:
Lengte van het boeket 68 cm; Aantal stelen minimaal 27; Minimaal 5 Rozen in het boeket; Diameter van het boeket is ca. 45 cm
De prijs is inclusief BTW en bezorging

Sold out!

U kunt bij Thuisbloemist het totaal aantal boeketten bestellen dat U geleverd wenst te hebben; als U bijvoorbeeld gedurende een half jaar iedere maand een boeket geleverd wilt hebben, dan kunt U 6 boeketten in 1 keer bestellen en als frequentie van levering 1 x per maand selecteren. In het bestelproces kunt U de datum selecteren voor de levering van het eerste boeket, vervolgens wordt het volgende boeket geleverd naar aanleiding van de frequentie die U heeft gekozen. U kunt ook de volgende data voor de levering van de boeketten aan ons doorgeven indien U dit wenst.
Indien U een bloemenabonnement cadeau geeft, kunt U voor het eerste boeket een bloemenkaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt laten vermelden.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!