Menu Sluiten
Sold out!

Bloemenabonnement Boeket Smile

19,90

Bij iedere levering van dit abonnement ontvangt U een ander boeket van verse bloemen, altijd een leuk bloemen boeket met enkele glimlachende blikvangers die zich snel thuis voelen bij U in de vaas.
Het boeket op de foto is een vergelijkbaar boeket dat U of diegene waarvoor U besteld gaat ontvangen, de samenstelling wisselt per week en per seizoen. Al onze boeketten worden korenschoof gebonden met de hand, dat wil zeggen dat het boeket tijdens het binden iedere keer een beetje gedraaid wordt en de bloemen in het verstek worden gebonden (bloemen worden als het ware in lagen gebonden, to ca. 10 cm boven de basis van het boeket). Dit type boeket wordt ook wel veldboeket genoemd, er steken altijd een aantal bloemen boven het boeket uit zodat het boeket in totaal een lengte heeft van ca. 55 cm waarvan de kortste bloem een lengte heeft van 45 cm.
Kenmerken van het boeket:
Lengte van het boeket ca. 55 cm; Aantal stelen minimaal 14; Minimaal 2 Rozen in het boeket; Diameter van het boeket is ca. 30 cm.
De prijs is inclusief BTW en bezorging

Sold out!

SKU: TBB-14694 Categorieën: , ,

U kunt bij Thuisbloemist het totaal aantal boeketten bestellen dat U geleverd wenst te hebben; als U bijvoorbeeld gedurende een half jaar iedere maand een boeket geleverd wilt hebben, dan kunt U 6 boeketten in 1 keer bestellen en als frequentie van levering 1 x per maand selecteren. In het bestelproces kunt U de datum selecteren voor de levering van het eerste boeket, vervolgens wordt het volgende boeket geleverd naar aanleiding van de frequentie die U heeft gekozen. U kunt ook de volgende data voor de levering van de boeketten aan ons doorgeven indien U dit wenst.
Indien U een bloemenabonnement cadeau geeft, kunt U voor het eerste boeket een bloemenkaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt laten vermelden.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!