Menu Sluiten

Lagurus Ovatus milka gedroogd

14,50

De Lagurus Ovatus (ovale lagune) wordt gros-minet of hazenstaart genoemd en is een gedroogd grassoort die zeer wordt gewaardeerd door de liefhebbers van een landelijke en een eigentijdse inrichting. De zachtheid van de staartjes maakt dit gedroogde gras een atypische droogbloem die doet denken aan miniatuur pampa’s. Ook geverfd behoud Lagurus de zachtheid van staartjes, en zal briljant samengaan met alle andere gedroogde bloemen van Uw keuze. De gekleurde Lagurus geeft een vrolijke tint en originaliteit aan Uw droogbloem creatie.
Diversiteit is waarschijnlijk het beste kenmerk van gedroogde bloemen. Elk van de variëteiten heeft zijn eigenaardigheden. We zijn geweldige ontdekkingsreizigers als het gaat om het vinden van de mooiste bloemen die de natuur biedt. We willen U de Lagurus met de karakteristieke staarten ervan laten ontdekken die in veel prachtige decoraties zullen gaan schitteren.
Deze korte bosjes Lagurus zijn ideaal voor het neerzetten van een bosje op een dressoir of voor het verwerken in een bruidsboeket.
Beschrijving van de korte gedroogde Lagurus Ovatus: – Type: gedroogd grassoort – Kleur: milka – Verpakking: bos van ongeveer 70gr – Lengte: 35 cm

Op voorraad

Korting bij 2 stuks 5%
Korting bij 3+ stuks 10%
Grote collectie (droog)bloemen en planten
Verse bloemen en planten direct van de kweker
Bloemen op water verstuurd met versgarantie
Bezorging in Europa, gratis verzending beschikbaar
SKU: TBB-15496 Categorie:

Beschrijving van de korte gedroogde Lagurus Ovatus: – Type: gedroogd grassoort – Kleur: milka – Verpakking: bos van ongeveer 70gr – Lengte: 50 cm

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!