Menu Sluiten
Sold out!

Limonium Tatarica cerise gedroogd

12,50

De gedroogde Limonium Tatarica cerise geverfd is een perfecte bloem voor nieuwe en tijdloze creaties. We houden vooral van de kleine bloemen aan het einde van elk van de stelen. We houden vooral van de grafische kant van deze zeer kleine bloemen die verlichting brengen in uw seizoensboeket of uw bruidsboeket. Kleiner dan gipskruid, deze kleine bloemen zijn ideaal voor bruiden en bruidegoms die op zoek zijn naar een romantische bruiloftsdecoratie. Verwerkt U de Statice Tatarica in een droogbloemen creatie dan kunt de prachtige harde takken van deze Statice Tatarica aan de buitenkant schikken zodat Uw droogbloemen creatie relief krijgt.
De statice ook wel “zee-lavendel” genoemd is een bloem met zeer verschillende vormen en materialen, afhankelijk van de variëteit. Vind de natuurlijke statice in wit, paars en blauw, de gedroogde statice in wit en in geel en de tatarica statice in wit. Zoveel kleuren en structuren die u zullen bekoren.
Ontdek al onze gedroogde bloemen in onze categorie “Gedroogde bloemen”. Beschrijving van de cerise geverfde Limonium Tatarica: – Verkocht per bundel van 5 stelen – Kleur: cerise – Hoogte: takjes van 20 – 30 cm

Sold out!

SKU: TBB-15651 Categorie:
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!