Menu Sluiten

Limonium Tatarica rose gedroogd

12,50

De gedroogde Limonium Tatarica rose geverfd is een perfecte bloem voor nieuwe en tijdloze creaties. We houden vooral van de kleine bloemen aan het einde van elk van de stelen. We houden vooral van de grafische kant van deze zeer kleine bloemen die verlichting brengen in uw seizoensboeket of uw bruidsboeket. Kleiner dan gipskruid, deze kleine bloemen zijn ideaal voor bruiden en bruidegoms die op zoek zijn naar een romantische bruiloftsdecoratie. Verwerkt U de Statice Tatarica in een droogbloemen creatie dan kunt de prachtige harde takken van deze Statice Tatarica aan de buitenkant schikken zodat Uw droogbloemen creatie relief krijgt.
De statice ook wel “zee-lavendel” genoemd is een bloem met zeer verschillende vormen en materialen, afhankelijk van de variëteit. Vind de natuurlijke statice in wit, paars en blauw, de gedroogde statice in wit en in geel en de tatarica statice in wit. Zoveel kleuren en structuren die u zullen bekoren.
Ontdek al onze gedroogde bloemen in onze categorie “Gedroogde bloemen”. Beschrijving van de roze geverfde Limonium Tatarica: – Verkocht per bundel van 5 stelen – Kleur: roze – Hoogte: takjes van 20 – 30 cm

Op voorraad

Korting bij 2 stuks 5%
Korting bij 3+ stuks 10%
Grote collectie (droog)bloemen en planten
Verse bloemen en planten direct van de kweker
Bloemen op water verstuurd met versgarantie
Bezorging in Europa, gratis verzending beschikbaar
SKU: TBB-15408 Categorie:

Beschrijving van de roze Statice Tatarica:
Verkocht per bundel van 5 stelen
Kleur: roze geverfd
Hoogte: takjes van 20 – 30 cm

Droogbloemen zijn een natuurproduct en kunnen iets afwijken van de getoonde gedroogde bloemen op de foto. Afhankelijk van de oogst kunnen de droogbloemen zowel iets meer volume hebben of iets minder dan de getoonde foto van de bos droogbloemen omdat niet iedere bos droogbloemen uniform aan de andere bos droogbloemen is.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!