Menu Sluiten
Sold out!

Phalaris gedroogd gebleekt gekleurd appelgroen

15,90

Deze licht appelgroene bos Phalaris is eerst gebleekt en daarna groen geverfd, waardoor de kleur van deze Phalaris heel licht groen is met als ondergrond gebleekte takken. De Phalaris en zijn prachtige zacht groene kleur geven een prachtig effect Uw creatie, Uw bruidsboeket, Uw tafelstukjes of boeketten in Uw interieur.
We zijn erg blij om U onze nieuwe collectie gedroogde bloemen te presenteren. Maak een selectie van meerdere variëteiten, van natuurlijke kleuren tot prachtig geverfde trendy kleuren en maak er prachtige creaties mee die U van tijd tot tijd kunt veranderen.
De Phalaris is een echte favoriet. We houden vooral van de gepigmenteerde kleur en de vorm van de bloemen. Phalaris brengt kleur en sprankeling in een boeket gedroogde bloemen of zelfs aan een boeket verse bloemen. Geef een vleugje originaliteit aan Uw bloemen decoratie door enkele stelen Phalaris toe te voegen.
Beschrijving van de gebleekte appelgroene Phalaris: – Kleur: appelgroen – Bloemtype: Gedroogd – Lengte: ongeveer 65 cm – Verpakt per 100 gr, in een bos met ongeveer 100 steeltjes.

Sold out!

SKU: TBB-15482 Categorie:
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!