Menu Sluiten
Uitverkocht!

Phalaris gedroogd gebleekt

12,90

Deze bos Phalaris is gebleekt, waardoor de kleur van deze Phalaris heel blond is. De Phalaris en zijn prachtige blonde kleur geven een prachtig effect Uw creatie, Uw bruidsboeket, Uw tafelstukjes of boeketten in Uw interieur.
We zijn erg blij om U onze nieuwe collectie gedroogde bloemen te presenteren. Maak een selectie van meerdere variëteiten, van natuurlijke kleuren tot prachtig geverfde trendy kleuren of zelfs gebleekt zoals deze prachtige ivoorachtige kleur en maak er prachtige creaties mee die U van tijd tot tijd kunt veranderen.
De Phalaris is een echte favoriet. We houden vooral van de gepigmenteerde kleur en de vorm van de bloemen. Phalaris brengt kleur en sprankeling in een boeket gedroogde bloemen of zelfs aan een boeket verse bloemen. Geef een vleugje originaliteit aan Uw bloemen decoratie door enkele stelen Phalaris toe te voegen.
Beschrijving van de gebleekte Phalaris: – Kleur: ivoorachtig – Bloemtype: Gedroogd – Lengte: ongeveer 65 cm – Verpakt per 100 gr, in een bos met ongeveer 100 steeltjes.

Uitverkocht!

Artikelnummer: TBB-15132 Categorie:
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!