Menu Sluiten

Setaria gedroogd oranje

13,50

Setaria wordt ook wel Naaldaar of Kattenstaart genoemd. Setaria is een geslacht uit de grassen familie Poaceae. De naam is afgeleid van het Latijnse “Seta” wat “haar of stoppel” betekent wat verwijst naar de borstelige haren van deze soort. De natuurlijke kleur van de de gedroogde Setaria zal uw droogbloemen composities een fris effect geven voor tijdloze droogbloemen boeketten! De gedroogde Setaria is wild gebladerte dat van nature is gedroogd. De Setaria met zijn natuurlijke kleur zal uw troef zijn om volume en een beetje natuurkleur aan uw composities te geven. Deze gedroogde bloem zal perfect in uw boeket passen, voor een natuurlijk en toch tijdloos effect!
We houden vooral van de snit en de vorm van de gedroogde Setaria, een licht gegolfde snit die uw toekomstige composities luchtig maken.
Stel zelf uw boeketten samen met Setaria om eenvoudig boeketten te maken die aan Uw wens voldoen. De gedroogde Setaria in de natuurlijke kleur zal perfect zijn in uw boeketten of droogbloemen creaties! Plaats wat stengels van gedroogde Setaria in de natuurlijke kleur door haver en een paar stelen Acroclinium of Nigelle en U krijgt een trendy droogboeket met een landelijke stijl.

Op voorraad

Korting bij 2 stuks 5%
Korting bij 3+ stuks 10%
Grote collectie (droog)bloemen en planten
Verse bloemen en planten direct van de kweker
Bloemen op water verstuurd met versgarantie
Bezorging in Europa, gratis verzending beschikbaar
SKU: TBB-15093 Categorie:

Beschrijving van gedroogde Setaria in de kleur oranje – kleur: oranje – bloemtype: gedroogd – bos van ca. 125 gram met ongeveer 70 steeltjes per bos – lengte: 65 cm – Bloemlengte: ongeveer 10 tot 20 cm

Droogbloemen zijn een natuur product en kunnen iets afwijken van de getoonde gedroogde bloemen op de foto. Afhankelijk van de oogst kunnen de droogbloemen zowel iets meer volume hebben of iets minder dan de getoonde foto van de bos droogbloemen en niet iedere bos droogbloemen is uniform aan de andere bos droogbloemen.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!