Menu Sluiten
Sold out!

Statice Tatarica gebleekt en gedroogd

14,95

De gedroogde en gebleekte Statice Tatarica is een perfecte bloem voor nieuwe en tijdloze creaties. We houden vooral van de kleine bloemen aan het einde van elk van de stelen. We houden vooral van de grafische kant van deze zeer kleine bloemen die lichtheid brengen in uw seizoensboeket of uw bruidsboeket. Kleiner dan gipskruid, deze kleine bloemen zijn ideaal voor bruiden en bruidegoms die op zoek zijn naar een romantische bruiloftsdecoratie. Verwerkt U de Statice Tatarica in een droogbloemen creatie dan kunt de prachtige harde takken van deze Statice Tatarica aan de buitenkant schikken zodat Uw droogbloemen creatie relief krijgt.

Sold out!

SKU: TBB-25560 Categorie:

Beschrijving van de Tatarica statice:
Verkocht per bundel van 5 stelen
Kleur: gebleekt
Hoogte: takjes van 20 – 30 cm

Droogbloemen zijn een natuurproduct en kunnen iets afwijken van de getoonde gedroogde bloemen op de foto. Afhankelijk van de oogst kunnen de droogbloemen zowel iets meer volume hebben of iets minder dan de getoonde foto van de bos droogbloemen omdat niet iedere bos droogbloemen uniform aan de andere bos droogbloemen is.

De statice ook wel “zee-lavendel” genoemd is een bloem met zeer verschillende vormen en materialen, afhankelijk van de variëteit. Vind de natuurlijke statice in wit, paars en blauw, de gedroogde statice in wit en in geel en de tatarica statice in wit. Zoveel kleuren en structuren die u zullen bekoren.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!