Menu Sluiten
Sold out!

Triticale oranje gedroogd

8,90

Ontmoet natuurlijke gedroogde Triticale, een gedroogde graansoort die niet alleen liefhebbers van de landelijke stijl aanspreekt. Triticale lijkt op natuurlijke gedroogde Gerst, maar is met de lange haren uniek en zeer origineel. Gedroogde bloemen en graansoorten geven Uw interieur een heel andere look die U kunt aanpassen aan de tijd van het seizoen.
Alles over natuurlijke gedroogde Triticale
Natuurlijke gedroogde Triticale is een atypische gedroogde bloem. Lijkt Triticale op het eerste gezicht op gedroogde Tarwe, zijn lange haren maken het eigenaardig. De natuurlijke kleur biedt vele mogelijkheden bij het maken van uw droge boeketten. U kunt gemakkelijk Triticale samenbinden met uw andere gedroogde bloemen, met gedroogde bloemen die kleurrijker zijn voor een landelijk boeket, of met meer sobere bloemen voor een natuurlijke uitstraling. Triticale brengt hoogte en elegantie aan Uw droogbloemen creaties; voor hoge droogbloemen creaties is Triticale uitermate geschikt om prachtige creaties te maken waarvan U lang kunt genieten.
Beschrijving van natuurlijke gedroogde Triticale geverfd in de kleur oranje:
– Bundel van 80 tot 100 stelen – Lengte: 60 cm – Kleur: oranje – Gewicht: ongeveer 200 gram

Droogbloemen zijn een natuur product en kunnen iets afwijken van de getoonde gedroogde bloemen op de foto. Afhankelijk van de oogst kunnen de droogbloemen zowel iets meer volume hebben of iets minder dan de getoonde foto van de bos droogbloemen en niet iedere bos droogbloemen is uniform aan de andere bos droogbloemen.

Sold out!

SKU: TBB-15575 Categorie:
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!