Bloemenabonnement Boeket Smile

  • Bloemenabonnement Boeket Smile
  • Bloemenabonnement Boeket Smile

Bloemenabonnement Boeket Smile
Prijs per boeket per levering

Bij iedere levering van dit abonnement ontvangt U een ander boeket van verse bloemen, altijd een leuk bloemen boeket met enkele glimlachende blikvangers die zich snel thuis voelen bij U in de vaas.

Het boeket op de foto is een vergelijkbaar boeket dat U of diegene waarvoor U besteld gaat ontvangen, de samenstelling wisselt per week en per seizoen. Al onze boeketten worden korenschoof gebonden met de hand, dat wil zeggen dat het boeket tijdens het binden iedere keer een beetje gedraaid wordt en de bloemen in het verstek worden gebonden (bloemen worden als het ware in lagen gebonden, to ca. 10 cm boven de basis van het boeket). Dit type boeket wordt ook wel veldboeket genoemd, er steken altijd een aantal bloemen boven het boeket uit zodat het boeket in totaal een lengte heeft van ca. 55 cm waarvan de kortste bloem heeft een lengte heeft van 45 cm.

Kenmerken van het boeket:

Lengte van het boeket ca. 55 cm;
Aantal stelen minimaal 12;
Minimaal 2 Rozen in het boeket;
Diameter van het boeket is ca. 30 cm.

De prijs is inclusief BTW en bezorging

19.90

U kunt het aantal boeketten bestellen dat U geleverd wenst te hebben; als U bijvoorbeeld gedurende een half jaar iedere maand een boeket geleverd wilt hebben, dan kunt U 6 boeketten in 1 keer bestellen en als interval bezorging 1 x per maand selecteren.

Indien U een bloemenabonnement cadeau geeft, kunt U voor het eerste boeket een bloemenkaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt laten vermelden.

Aantal reviews: 0