Bloemenabonnement Boeket Surprise

  • Bloemenabonnement Boeket Surprise
  • Bloemenabonnement Boeket Surprise

Bloemenabonnement Boeket Surprise
Prijs per boeket per levering

Bij iedere levering van dit abonnement ontvangt U een ander boeket van verse bloemen. Dit boeket is een uitblinker op het gebied van volume en hoeveelheid bloemen, en is daarom iedere keer weer een aangename verrassing voor degene die het boeket ontvangt.

Het boeket op de foto is een vergelijkbaar boeket dat U of diegene waarvoor U besteld gaat ontvangen, de samenstelling wisselt per week en per seizoen. Al onze boeketten worden korenschoof gebonden met de hand, dat wil zeggen dat het boeket tijdens het binden iedere keer een beetje gedraaid wordt en de bloemen in het verstek worden gebonden (bloemen worden als het ware in lagen gebonden, to ca. 15 cm boven de basis van het boeket). Dit type boeket wordt ook wel veldboeket genoemd, er steken altijd een aantal bloemen boven het boeket uit zodat het boeket in totaal een lengte heeft van ca. 65 cm waarvan de kortste bloem heeft een lengte heeft van 50 cm.

Kenmerken van het boeket:

Lengte van het boeket ca. 65 cm;
Aantal stelen minimaal 18;
Minimaal 3 Rozen in het boeket;
Diameter van het boeket is ca. 38 cm.

De prijs is inclusief BTW en bezorging

24.90

U kunt het aantal boeketten bestellen dat U geleverd wenst te hebben; als U bijvoorbeeld gedurende een half jaar iedere maand een boeket geleverd wilt hebben, dan kunt U 6 boeketten in 1 keer bestellen en als interval bezorging 1 x per maand selecteren.

Indien U een bloemenabonnement cadeau geeft, kunt U voor het eerste boeket een bloemenkaartje toevoegen met een persoonlijke boodschap die U op het kaartje wilt laten vermelden.

Aantal reviews: 0