Bestellen en Leveren

Wij werken niet uit voorraad maar halen de bestellingen vers bij de kwekers op en op de veiling en kunnen derhalve het onderstaande uitleverschema realiseren voor bloemen (voor orders geplaatst voor 13.00 uur op de onderstaande besteldagen):

U kunt Kortgebonden boeketten, luxe boeketten, rode Rozen, roze Rozen en witte Rozen voor 13.00 uur bestellen, de volgende dag aan huis ontvangen op werkdagen (maandag - vrijdag)

Bestellingen voor 13.00 uur:
Levering mogelijk vanaf:
zaterdag en zondag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
dinsdag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag

Ieder boeket wordt geleverd inclusief bloemenvoeding, kaartje met verzorgingstips en (indien besteld) een bloemen kaartje met de opgegeven tekst daarop geprint, in een envellop in de kleur roze als het boeket bestemd is voor een Mevrouw en in een witte envellop als het boeket is bestemd voor een Mijnheer.

Voor planten, speciale bloemen, gekleurde Rozen en bloemschikartikelen kunnen wij onderstaande uitleverschema realiseren (voor orders geplaatst voor 23.00 uur op de onderstaande besteldagen):

Bestellingen voor 23.00 uur:
Levering mogelijk vanaf:
zaterdag en zondag
maandag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
dinsdag
woensdag
donderdag
vrijdag
zaterdag
dinsdag

De dag na een feestdag kunnen er ook geen bestellingen worden uitgeleverd.

Bestellingen worden met eigen vervoer en koeriers uitgeleverd. Wij geven tijdig door hoe en wanneer de bestelling verzonden wordt en of het met eigen vervoer is of met derden. Als er derden worden ingeschakeld, ontvangt U een track en trace code waar U de status van de bestelling kunt volgen. U kunt de bestelling op de locatie laten leveren die U wenst, bijvoorbeeld bij U aan huis, op Uw werk, voor iemand anders aan huis als verrassing.

In het geval dat er niemand aanwezig is op het adres waar de bloemen of planten voor besteld zijn, wordt er netjes een bericht achtergelaten voor een volgende aanbieding van het pakket of waar het opgehaald kan worden.

Naambordje op de deur of deurpost van het huis

Vergewis U er alstublieft van dat als U besteld voor Uzelf of iemand anders dat er wel een naambordje op de deur of deurpost aanwezig is. Postnl.be geeft geen pakket af als er geen naambordje aanwezig is en krijgen wij de melding - adres onbekend - en komt het pakket retour.