Menu Sluiten
Sold out!

Gele Multiflora Phalaenopsis (2 stuks)

29,00

Prachtige orchidee met veel kleine bloemetjes. Gele Phalaenopsis Multiflora met een pot maat van 12cm en een hoogte inclusief pot is 50cm.

De Phalaenopsis multiflora is een, in de nacht, luchtzuiverende plant. Dit komt omdat de orchidee, precies in tegenstelling tot alle andere groene planten, in de nacht CO2 opneemt om te groeien. Dat komt omdat in de nacht de huidmondjes open staan, omdat overdag vaak de luchtvochtigheid te laag is en dus zijn huidmondjes dicht heeft zitten.

Sold out!

SKU: TBB-22450 Categorie:

Zet de plant op een lichte standplaats, maar niet in het felle zonlicht. Niet op de tocht of boven een verwarming. Temperatuur tussen de 15 en 25 graden. Niet in de buurt van fruit. Dit produceert rijpingsgassen, waardoor de bloemen sneller verwelken. Dompel de plant in lauw (liefst) regenwater, laat hem zich 10 minuten vol zuigen en laat hem dan goed uitlekken. Vervolgens kan de orchidee gerust 14 dagen zonder water. Zorg dat er geen water in de sierpot staat, want de de Phalaenopsis houdt niet van natte voeten. Één keer in de maand een beetje orchideeënvoeding.

Deze plant wordt geleverd met het label Fair Flora. Een Fair Flora plant is een eerlijke en duurzame plant. De milieu-impact is berekend en wordt actief verbeterd. Daarnaast wordt de CO2-uitstoot gecompenseerd en is de kwekerij actief bezig met MVO. Via Fair Flora krijgt de kweker een eerlijke prijs voor het product, zodat verdere verduurzaming wordt mogelijk gemaakt. Daarnaast gaat van elk verkocht product een deel naar een van de goede doelen van Fair Flora.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!