Menu Sluiten
Sold out!

Anthurium in keramiek Cabo rood

37,90

U kunt deze Anthurium bestellen in deze prachtige keramieke pot en U kunt de Anthurium in keramiek ook als set bestellen met een Cabo rood bolvaas. Een prachtige collectie om iemand aangenaam mee te verrassen. Deze Anthurium zit in een Cabo pot van 20 cm, de en de bolvaas heeft een diameter van 18 cm en een hoogte van 21 cm. De meerprijs voor deze bolvaas staat vermeld achter de haakjes.

Sold out!

SKU: TBB-14660 Categorieën: ,

Anthurium in keramiek Cabo rood
tis tropisch thuis!  
Hij komt uit de tropen, de anthurium. Preciezer: de tropische regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika. Dus hou ‘m vochtig. En 20 graden is genoeg hoor!  
  Verzorging  
De anthurium is afkomstig uit de tropische regenwouden van Midden- en Zuid-Amerika en behoort tot de Araceae-familie, waartoe o.a. de Dieffenbachia, Philodendron en Spathiphyllum behoren. Temperatuur ± 20 ºC (kamertemperatuur) het gehele jaar door. Geef de Anthurium een lichte plaats, maar niet in de volle zon. Geef de plant onthard (kalkvrij) water, bij voorkeur lauwwarm, om bladpunten en vlekken op het blad en de bloemen te voorkomen. Zorg ervoor dat de aarde vochtig blijft, maar niet te nat. Geef de plant van maart tot augustus eens per 10 dagen wat plantenvoeding. Om de plant fris te houden kunnen de bladeren besproeid worden met kalkarm water; houdt echter de bloemen droog, anders kunnen vlekken ontstaan. De plant kan om de twee à drie jaar verpot worden naar een grotere pot.
De beste tips om uw plant te verzorgen:
Veel licht, niet in de felle zon. Ideale temperatuur 18 – 22 ºC. Vochtig houden, potgrond mag niet uitdrogen. 1x per maand met water besproeien. 1x per maand bemesten. Verwijder uitgebloeide bloemen. Meerjarige plant.
Deze Anthuriums pot 17 cm zitten in een rood keramiek Cabo. De potmaat is 20 cm, de hoogte van de plant is 60 cm.

Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!