Menu Sluiten
Sold out!

Araucaria cunninghamii bonsai

149,00

Deze kamerden (araucaria cunninghamii) is een hippe variant op de kerstboom, maar doet het eigenlijk het hele jaar door wel goed in je interieur.
De araucaria heterophylla komt oorspronkelijk van het australische eiland norfolk. zou je hem in de natuur zijn gang laten gaan, dan groeit ‘ie uit tot een boom van zo’n 40 meter hoog. in de pot blijft de kamerden, zoals deze plant ook bekend staat, gelukkig bescheiden van formaat. een blikvanger voor je interieur! bij de plant ontvang je vanzelfsprekend meer informatie over je nieuwe huisgenoot en wij geven tips hoe je zo lang mogelijk van hem kunt genieten. elke plant heeft namelijk zo zijn voorkeuren qua verzorging. en juist omdat alles wat je over deze plant moet weten wordt bijgesloten, kun je hem ook perfect naar een ander sturen. de verpakking alleen is namelijk al een cadeautje! planten en gezondheid:
een huis is pas een thuis wanneer je er echt tot rust kunt komen, daarbij zijn naar ons inzicht planten onmisbaar. planten zijn namelijk veel meer dan alleen een mooie aanvulling op het interieur; ze breken schadelijke stoffen actief af en maken zuurstof uit co2. omdat wij vinden dat iedereen recht heeft op een mooie én gezonde leefomgeving, delen wij onze groene musthaves graag met jou!

omdat planten levende producten zijn, zijn ze nooit precies identiek aan elkaar. hoogtematen en vormen kunnen dan ook afwijken van de foto door bijvoorbeeld weersomstandigheden.

verzorging: geef de plant pas water als de grond droog aan voelt. plaats de plant op een standplaats met half schaduw zonder direct zonlicht. minimaal 15°c en maximaal 25°c.
Deze Araucaria is aangeboden in de teeltpot van 31 cm en de hoogte van deze plant is 85 cm.

Sold out!

SKU: TBB-16229 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!