Menu Sluiten
Sold out!

Begonia roze in bloemen tasje

12,50

Begonia in een vrolijk bloemen tasje
Eénuitduizenden! ..998…999…wel 1000 begoniasoorten zijn er! Allemaal uit de de regenwouden van Azië, Afrika en Amerika. Echte lichtliefhebbers. Uw beloning: een prachtige bloei!  
  Herkomst De Begonia wordt in het wild gevonden in de regenwouden van Azië, Afrika en Amerika en behoort tot de Begoniaceae ( Begoniafamilie). Er zijn ongeveer 1000 soorten van deze plant.  
  Verzorging De ideale temperatuur voor de Begonia is het gehele jaar door ± 20 ºC (kamertemperatuur). Zorg voor een lichte standplaats, maar vermijd volle zon. De Begonia houdt van een hoge luchtvochtigheid. Houd de potgrond matig vochtig en geef eens per veertien dagen wat plantenvoeding met het gietwater mee. Gebruik bij voorkeur lauw en kalkarm water. Verwijder regelmatig de verwelkte bloemen en de afgestorven plantdelen. Dit helpt schimmelvorming voorkomen en het verlengt de bloeiperiode.
De beste tips om uw plant te verzorgen:
Veel licht, niet in de felle zon. Ideale temperatuur 18 – 20 ºC. Vochtig houden, potgrond mag niet uitdrogen. ‘s Zomers 1x per week bemesten. ‘s Winters 1x per week bemesten. Verwijder uitgebloeide bloemen. Dode bladeren verwijderen.
Deze Begonia’s hebben een potmaat van 12 cm en zitten in een vrolijk bloemen tasje.

Sold out!

SKU: TBB-13995 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!