Menu Sluiten
Sold out!

Bonsai in keramieke schaal

42,45

Bonsai in een keramieke schaal
De Bonsai is een oude kunst van het kweken en verzorgen van miniatuur bomen. Letterlijk vertaald uit het Japans betekend Bonsai “geplant in een pot”.
Hoewel Bonsai een Japans woord is, is de kunst ontstaan in het Chinese keizerrijk meer dan 2000 jaar geleden. In het westen werd de Bonsai pas eind 19e eeuw geintroduceerd waar het enorm populair werd.
Een bonsai houden De technieken, die nodig zijn om een bonsai te kweken, zijn door iedereen te leren. Een bonsai echter vereist veel zorg; constante zorg. Bonsai kweken is daarom geen weekend -hobby. Bonsai kweken hoeft geen dure hobby te zijn. In een tuincentrum kunt u meestal wel een mooie bonsai vinden en materialen genoeg voor de verzorging en het houden en of kweken van een bonsai.
Het kweken en vormen geurt als volgt: Door regelmatig te snoeien houd U de Bonsai in de gewenste vorm. Door de takken om te wikkelen met ijzerdraad zijn we in staat deze te buigen om de gewenste vorm te krijgen. Omdat de Bonsai in kleine potten staat is het zaak ze om ze   regelmatig water te geven (in de zomer wel iedere dag). U kunt ook de Bonsai overpotten potten naar een grotere pot.
Deze Bonsai zit in een keramieke schaal van 26 cm, de hoogte van de plant is 35 cm.

Sold out!

SKU: TBB-14036 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!