Menu Sluiten
Sold out!

Euphorbia acruensis in een witte keramieke pot

63,50

Euphorbia acruensis in een witte keramieke pot
De Euphorbia heeft niet alleen een kleurrijke en opvallende groeiwijze; het zijn ook heel decoratieve planten door de grijsgroene, blauwgroene en vooral lijnvormige bladeren die soms merkwaardig op de stengel geplaatst zijn. Deze plant heeft een warme en vooral zonnige plaats nodig. Voldoende licht en lucht beperkt het kwaliteitsverlies. De Euphorbia is gevoelig voor tocht, temperatuurschommelingen en kou; te lage temperaturen veroorzaken slappe planten en verkleuring van het bloemscherm. De minimumtemperatuur is 15°C. Te hoge temperaturen en te droge lucht veroorzaken blad- of bloemknopval, te lage temperaturen kouschade. Gebruik een schotel of een overbloempot om water te geven. Gebruik lauwwarm water; laat de potkluit niet uitdrogen. Elke twee weken plantenvoeding is voldoende.
De beste tips om uw plant te verzorgen:
Lichte, zonnige plaats. Luchtige plaats geven. Niet in een tochtige ruimte plaatsen. Temperatuur min. 15 ºC. Vochtig houden, potgrond mag niet uitdrogen. Geef water op de schotel / in de sierpot.
Deze Euphorbia acruensis zit in een witte keramieke pot van 21 cm die geschikt is om buiten in nde tuin of op het terras te zetten, al raden wij aan om deze pot in de winter binnen te zetten, de hoogte van de plant is 60 cm.

Sold out!

SKU: TBB-15889 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!