Menu Sluiten
Sold out!

Kalanchoë in een plastic schaal

14,50

Kalanchoë in een schaal met mooie hoes
Een zee van bloemen  
De Kalanchoë is eigenlijk een vetplant. Z’n bladeren gebruikt-ie als waterreservoir. U hoeft dus weinig te gieten. En het aardige van Kalanchoë is dat deze plant jaarrond kan bloeien, met een zee van viertallige bloemetjes!  
 

Verzorging  De Kalanchoë is afkomstig uit tropisch Afrika (Madagascar) en behoort tot de Crassulaceae (vetplanten) familie. Er zijn meer dan 200 soorten van deze plant, variërend van hang- en rijkbloeiende planten tot planten met verschillende kleuren bloemen en binnen- en buitenplanten. De ideale temperatuur voor de plant is ± 20 ºC (kamertemperatuur). De plant kan echter temperaturen variërend van 12 ºC tot 30 ºC probleemloos verdragen. Geef de Kalanchoë een lichtrijke warme plaats (volle zon is geen probleem), want anders kan de plant niet in bloei komen. De plant vraagt weinig water, doordat hij zijn bladeren gebruikt als watervoorraad. Geef de plant eens per twee à drie weken een beetje plantenvoeding met het water mee. De Kalanchoë kan jaarrond bloeien en kan een werkelijke bloemenzee tonen, bestaande uit viertallige bloemen. De uitgebloeide bloemen kunnen verwijderd worden. Een positieve eigenschap is dat de plant in kleine ruimtes nauwelijks groeit, overpotten is hierdoor niet nodig.
De beste tips om uw plant te verzorgen:
Heeft weinig verzorging nodig. Kan ‘s zomers buiten geplaatst worden. Lichte, zonnige plaats. Ideale temperatuur 20 ºC. Vochtig houden, potgrond mag niet uitdrogen. ‘s Winters plant iets droger houden.
De Kalanchoë’s zitten in een plastic schaal van 23 cm in een leuke hoes en is een leuk attentie artikel. De kleur van de Kalanchoë is afgestemd op de kleur van de hoes. Kies hier welke variant U wenst.

Sold out!

SKU: TBB-16127 Categorieën: ,
Feedback
Feedback
How would you rate your experience?
Do you have any additional comment?
Next
Enter your email if you'd like us to contact you regarding with your feedback.
Back
Submit
Thank you for submitting your feedback!